Son dakika

Menajerlik sınavı sonuçlarına itiraz


2011.04.04

Sorularının sızdırılarak parayla satıldığı iddia edilen Futbolcu Temsilcisi Sınavında geçerli puanı alamayan Ümit Aydın, Mahmut Güneş ve Volkan Bahçekapılı'nın sınav sonrası verdikleri itiraz dilekçesinin ortak tarihi.

Sınava katılan adaylardan Olgun Peker, Özden Aslan, Abdullah Cila, Mahmut Güneş, Ümit Aydın ve Volkan Bahçekapılı, aynı 15 soruda birebir aynı şıkları işaretlemişler, 12 soruyu doğru, 3 soruyu da yanlış olarak cevaplamışlar, hesaplama gerektiren soruların çözümü için hiç bir karalama yapmamışlar, not yazmamışlar. Mahmut Güneş, sadece sınav kitapçığının 1 sayfasının ön ve arka yüzünde karalama yapmış, Tarık Özaslan, adı sayılan diğer kişilerden sadece bir soruda farklı şıkkı işaretlemiş ve sınav kitapçığının sayfalarında karalama yapmış, Olgun Peker ve Tarık özaslan, TFF'nin hazırladığı 5 sorudan 3'üne doğru cevap vererek başarılı olmuş, Özden Arslan'ın da 2 soruyu doğru cevaplandırarak başarılı olmuş. Abdullah Cila, Ümit Aydın, Mahmut Güneş ve Volkan Bahçekapılı ise sadece 1 soruya doğru cevap vererek başarısız olmuş.

Olgun Peker, Özden Aslan, Tarık Özaslan, Abdullah Cila, Ümit Aydın, Mahmut Güneş ve Volkan Bahçekapılı, FİFA tarafından hazırlanıp gönderilen sorulardan aynı sorulara, aynı şıkları işaretleyerek yanlış cevap vermiş, TFF tarafından hazırlanan sorulara ise birbirinden farklı cevaplar vermişler.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.