Son dakika

Danıştay güvenlik sisteminde ikinci arıza


2006.05.08

Danıştay güvenlik sisteminin ikinci kez arızalanması.

Bu tarihte Danıştay Başkanlığı'ndan OYAK SGS'ye gönderilen yazıda 03.05.2006 tarihinde arızalanan hard diskin ancak 05.05.2006 tarihinde teknik servis gönderilerek çalıştırıldığı, cihazın tekrar arızalandığı, cihazda oluşan arızaların kalıcı olarak çözümlenmesinin istendiği, OYAK iddianamesinde yer aldı.

Danıştay'ın bu yazısına istinaden OYAK SGS tarafından aynı gün içinde görevlendirilen Murat Kablan aracılığıyla arızaya müdahale edildiği, aynı tarihli servis formunda ise cihazın hard disk arızasınınbulunduğu ve cihazın resetlenerek çalışır duruma getirildiği belirtilmiş.

Murat Kablan ifadesinde, resetlemenin kalıcı bir çözüm sağlamayacağını, sorunun kalıcı olarak giderilebilmesi için cihazın sökülerek servise alınması gerektiği kabul edilmiş, arızadan anlamadığı için o dönemde yaptığı işlemleri Metin Almalı ve Barış Demirtaş'ın yönlendirmeleriyle yaptığını söylemiş.

Barış Demirtaş ise konudan haberdar olmadığını, yapılan müdahalenin teknik servisin takdirinde olan bir konu olduğunu, kendisinin teknik görevlilerle herhangi bir konuda görüşmediğini söylemiş ve yönlendirici konumda olduğuyla ilgili iddiaları reddetmiş.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.